Szentegyháza Város Polgármesteri Hivatala versenyvizsgát szervez a következő szerződéses munkakör betöltésére:

 

1 Sofőr (iskolabusz vezető), meghatározatlan időre

 

A versenyvizsga a polgármesteri Hivatal székhelyén lesz megszervezve: 2023. november 16-án 10,00 órától, írásbeli.

Jelentkezni 2023. november 8., 15,00 óráig lehet a Polgármesteri Hivatalnál.

A jelentkezőknek meg kell felelni az 1336/2022 számú Kormányhatározat előírásainak.

Jelentkezéshez szükséges iratok:

- Kérés (formanyomtatvány);

- Személyi igazolvány másolat, (házassági levél másolat, gyerekek születési bizonyítványának másolata);

- Legalább D1 kategóriás jogosítvány és referencia engedély (atestat);

- Munkakönyv, vagy más régiséget igazoló okirat;

- Igazolás a büntetlen előéletről (cazier judiciar);

- Orvosi igazolás;

- Önéletrajz.

Bővebb információt a Polgármesteri Hivatalnál vagy a 0266-246634 telefonszámon kaphatnak.

 

 

 

 

 

Polgármester

Lőrincz Csaba

Szentegyháza Város Polgármesteri Hivatala versenyvizsgát szervez a következő köztisztviselői állás betöltésére:

 

Főépítész – meghatározatlan időre

 

A versenyvizsga a polgármesteri Hivatal székhelyén Szentegyháza, Öntők utca 20 szám alatt lesz megszervezve: 2023. november 20. 10,00 órától írásbeli.

A jelentkezési iratcsomókat 2023. október 18. és 2023. november 6. között lehet benyújtani, a polgármesteri hivatal titkárságán, Szentegyháza, Öntők utca 20 szám, amit az erre vonatkozó jogszabály (611/2008-as kormányhatározat, 49. cikkely) előírása szerint kell összeállítani.

Bővebb információ a Polgármesteri Hivatalnál, a 0266-246634 telefonszámon vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen szerezhető.

 

Polgármester

LŐRINCZ Csaba

SZENTEGYHÁZA VÁROS, értesíti az érintett nyilvánosságot, hogy  Hargita megye, Szentegyháza Város, Új utca, szám nélküli telephelyén, megvalósítandó „Szolgálati/ifjúsági lakások építése” című tervére a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökség eseti elbírálása alapján 2023 október 10-én döntést hozott (nem szükséges a környezeti hatástanulmány elkészítése).

A döntés tervezete, valamint az ezt megalapozó érvek megtekinthetőek a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökség székhelyén, Csíkszereda, Márton Áron utca, 43 szám alatt, munkanapokon hétfőtől-csütörtökig 8,00 – 16,30 óra között, pénteken 8,00-14,00 óra között, valamint a http://apmhr.anpm.ro internetes oldalon.

Az érintettek a döntéstervezetre vonatkozó észrevételeiket a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökség honlapján megjelent hírdetéstől számított 10 nap alatt nyújthatják be a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökséghez.

Fax: 0266-310041, e-mail:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szentegyháza Város, értesíti az érintett nyilvánosságot, hogy a „ERDEI UTAK  FELÚJITÁSA SZENTEGYHÁZÁN, A MADARASI-HARGITA üdülőhelyen" című tervére, a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökség eseti elbírálása alapján 2023 szeptember 5-én döntéstervezetet hozott (nem szükséges a környezeti hatástanulmány elkészítése).

A döntés tervezete, valamint az ezt megalapozó érvek megtekinthetőek a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökség székhelyén, Csíkszereda, Márton Áron utca 43 szám alatt, munkanapokon hétfőtől-csütörtökig 8,00–16,30 óra között, pénteken 8,00–14,00 óra között valamint a http://apmhr.anpm.ro internetes oldalon.

 Az érintettek a döntéstervezetre vonatkozó észrevételeiket a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökség honlapján megjelent hírdetéstől számított 10 nap alatt   nyújthatják be a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökséghez.

Fax: 0266-310041, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

SZENTEGYHÁZA ÖNKORMÁNYZATA értesíti az érintett nyílvánosságot, hogy a „Geológiai kutatás gyógyvíztartalék és mofettagáz azonosítása és felhasználása érdekében a ”Homorod-Vlahita” kutatásiperiméterben” című tervére, Homoródfürdő területén, a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökség eseti elbírálás alapján 2023 szeptember 5.-én döntést hozott- nem szükséges a környezeti hatástanulmány elkészítése.


A döntés tervezete, valamint az ezt megalapozó érvek megtekinthetőek a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökség székhelyén, Csíkszereda, Márton Áron utca 43 szám alatt, munkanapokon hétfőtől-csütörtökig 8,00 – 16,30 óra között, pénteken 8,00-14,00 óra között, valamint a http://apmhr.anpm.ro internetes oldalon.


Az érintettek a döntéstervezetre vonatkozó észrevételeiket a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökség honlapján megjelent hirdetéstől számított 10 nap alatt nyújthatják be  a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökséghez.

Fax: 0266-310041, e-mail:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

SZENTEGYHÁZA ÖNKORMÁNYZATA, (melynek székhelye Szentegyháza, Turnătorilor u, 20 sz, Hargita megye) értesíti az érintett nyilvánosságot, hogy benyújtotta a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökséghez, Homoródfürdőn megvalósítandó „A 24872/2022-es számú engedély által jóváhagyott geológiai feltárási munkálatok elvégzése, Homoródfürdőn a Homorod-Vlăhița periméterben”, című tervet, a környezetvédelmi-létesetési-engedélyezés elnyerése céljából

A javasolt terv környezeti hatásával kapcsolatos felvilágosítások beszerezhetők a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökség székhelyén, Csíkszereda, Márton Áron utca 43 szám alatt, munkanapokon 8,00-16,00 óra között valamint pénteken 8,00-14,00 óra között (0266-310041, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) az engedélyezési eljárás alatt.

Az érintettek észrevételeiket/megjegyzéseiket a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökséghez nyújthatják be a terv leszabályozási időtartama alatt.

Szentegyháza Város, értesíti az érintett nyilvánosságot, hogy a ERDEI UTAK  FELÚJITÁSA SZENTEGYHÁZÁN, MADARASI-HARGITÁN üdülőhelyen megvalósítandó tervét benyújtotta a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökséghez a környezetvédelmi beleegyezés elnyerése céljából.

A javasolt terv környezeti hatásával kapcsolatos információk beszerezhetőek a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökség székhelyén, Csíkszereda, Márton Áron utca 43 szám alatt, hétfőn-csütörtökön 8,00 – 16,30 óra között, pénteken 8,00 – 14,00 óra között, valamint Szentegyháza Polgármesteri Hivatalnál, munkanapokon 8,00-16,00 óra között.

Az érintettek észrevételeiket a környezetvédelmi szabályozás teljes időtartalma alatt nyújthatják be naponta a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökséghez.

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Fax: 0266-310041;

Véletlenszerű Kép

site_008.jpg