hatarozatok

Szentegyháza Hargita megye legmagasabban fekvő városa és jól tudjuk: aki magasra ér, messzire ellát. Büszkén jelenthetem: van mit látnia a látogatónak, ha hozzánk érkezik! Évszázados történelmünk, az itt felhalmozott kulturális kincseink, hagyományaink, s a minket körülvevő, teremtett táj szépsége megannyi vendéget vonz hozzánk évről-évre. Nekünk, akik jó gazdái kívánunk lenni városunknak, az a feladatunk, hogy megőrizzük e kincseket az utókornak, s öregbítsük városunk jó hírnevét. Mindezt csak előre eltervezett, kitartó munkával valósíthatjuk meg, felismerve feladatunk lényegét, mely nem más, mint településünk és az itt lakók örökös szolgálata. Szeretnénk, ha a szentegyháziak és az irántunk érdeklődők aktív részei lennének a városunkért végzett munkánknak. Jól tudjuk: Szentegyháza büszke arra a civil-kulturális öntudatra, mely meghatározója településünknek, így munkánk révén – s ezt szolgálja e honlap is – a teljes átláthatóságra törekszünk, hogy a civil társadalom, a velünk együtt élő polgárság naprakész információkhoz juthasson. Bátran engedünk bepillantást a mindennapok munkafolyamataiba, hiszen nincs titkolni valónk, vagy még inkább: sikerünk legfőbb titka közkincs és nem más, mint Szentegyháza feltétel nélküli szeretete.

Bízom benne, hogy hasznára válik e honlap, melyet folyamatosan igyekszünk a legújabb igények szerint fejleszteni, s arra bíztatom, ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van, forduljon hozzánk bizalommal!

Jó egészséget és hasznos böngészést kívánok!

Barátsággal,

Lőrincz Csaba
Szentegyháza város polgármestere

hatarozatok
Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy javítsa a felhasználói élményt. A weboldal használatával elfogadja az adatvédelmi irányelveinket.
Bővebben
Megszakítás