În cadrul şedinţei ordinară a Consiliului Local al Oraşului Vlăhiţa din 29 aprilie 2015 au fost discutate următoarele hotărâri,


1. Hotărârea privind aprobarea participării Oraşului Vlăhiţa la proiectul „Branşamente, racorduri şi extindere reţea de canalizare în aria de operare S.c. Harviz S.A.", precum şi a Studiului de fezabilitate, a principalilor indicatori tehnico-economici şi a co-finanţării acestui proiect.
- Aprobat.

 
2. Hotărârea privind aprobarea drepturilor băneşti aferente personalului didactic din cadrul Liceului tehnologic „Gábor Áron" din Vlăhiţa, care solicită cheltuieli de deplasare pentru luna decembrie 2014, lunile ianuarie, februarie, martie, aprilie 2015.
- Aprobat.


3. Hotărârea privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Amenajare circulaţie pietonală la intersecţia Strada Republicii cu Strada 1 Mai în Oraşul Vlăhiţa, judeţul Harghita".
- Aprobat.


4. Hotărârea privind aprobarea Planului anual de acţiuni de interes local pentru repartizarea orelor de muncă în cazul persoanelor care prestează acţiuni sau lucrări de interes local pe baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare.
- Aprobat.


5. Hotărârea privind aprobarea finanţării unei cote părţi din costul anual al activităţii de asistenţă socială şi în centrul de recuperare şi reabilitare neuro-psihiatrică din judeţul Harghita.
- Aprobat.


6. Hotărârea privind aprobarea finanţării unei cote părţi din costul anual al activităţii de protecţie a copilului / tânărului în centrele de plasament şi la asistenţi maternali profesionişti din judeţul Harghita.
- Aprobat.

Conţinutul hotărârilor aprobate se găseşte pe situl oficial al Primăriei Oraşului Vlăhiţa în meniul Consiliul Local - Hotărîrii

Véletlenszerű Kép

site_008.jpg